Meeus Unlimited

  • Bruno Meeus - Didier Smetryns - Photo ©Alexander Meeus
  • meeus unlimited - Photo ©Alexander Meeus

MEEUS UNLIMITED bvba biedt meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van producten uit roestvrij staal.

In nauwe samenwerking met meubel- en keukenfabrikanten ontwikkelt Bruno Meeus' designstudio, innovatieve oplossingen voor diverse leefruimten, zowel binnen als buiten. We realiseren het ontwerp van onze klant, vertalen zijn ideeën en verwachtingen in concrete producten of maken zelf een uniek ontwerp waarbij duurzaamheid en ecologie telkens de uitgangspunten vormen. Het design straalt, samen met het tijdloze karakter van de materialen, altijd soberheid uit.

Naast onze intense samenwerking met verschillende lokale partners is er het unieke partnership met ABK-Innovent uit Nederland waarvoor we exclusief verdeler in België en Frankrijk zijn. Samen brengen we doordachte producten met een sterke focus op kwaliteit als garantie voor jarenlange gebruikscomfort en met een minimalistische vormgeving die zich integreert in elke keukenstijl.

MEEUS UNLIMITED bvba werkt B2B, zowel voor de private woningbouw, openbare gebouwen, winkels, bedrijven, horeca, grootkeukens, ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, farmaceutische- en voedingsindustrie.